Vastuunvapauslauseke ja tietoja mainoksista

Blogissa käsitellään taloutta, sijoittamista ja vaurastumista. Blogissa kun puhutaan suosituksista, ostoista ja myynneistä. Lukijana lopullinen vastuu toimista on sinulla, eli mikäli noudatat teksteissä mainittuja asioita, niin tulet mahdollisesti onnistumaan tai epäonnistumaan tahdissani.

Vastuuvapautuslauseke on tässä blogissa sitä varten, että osa ihmisistä ei osaa tai ole kykeneviä ottamaan vastuuta omista virheistään vaan tykkäävät laittaa näitä muiden syyksi. Tämän takia aina kun puhutaan rahasta ja sijoittamisesta, niin tee omat johtopäätökset ja tutki taustat ennen kuin teet sijoituspäätöksiä.

Tämä sama asia tulee vastaan silloinkin, kun kuuntelet, luet tai seuraat mitä tahansa keskustelua mistä tahansa asiasta, niin tee niistä omat johtopäätöksesi. Tarkemmin sanottuna sivusto ei tarjoa sijoitusneuvontaa tai kehoita ostamaan tiettyjä instrumentteja vaan on olemassa viihdekäyttöä varten.

Korostus

Blogin osto, myynti ja kaivoon hyppäämiset ovat omia ajatuksiani ja jos sinä teet kuten minä, niin päätös ja seuraukset ovat kuitenkin sinun syitäsi. Rahavaaka ei vastaa tappioista, mutta ei myöskään blogin muodossa vaadi osaa voitoista.

Mainokset

Blogin sivuilla voit törmätä mainoksiin ja mainokset voivat olla linkkejä, kuvia ja ääntä. Mainoksia klikkaamalla päädyt mainostetun tuotteen sivuille ja ostamalla näitä linkin kautta, samalla tuet sivuston ylläpitoa. Tuotteisiin ei luonnollisesti lisätä mitään lisäkuluja Rahavaakaa silmällä pitäen, vaan näiden hinta on sinulle kuluttajana sama vaikka ostaisit sen suoraan vierailematta Rahavaaka sivulla.

Mainostajat keräävät sinun antamasi suostumuksen nojalla tietoja verkkovierailuista ja voivat tätä käyttää näyttääkseen paremmin kohdistettuja mainoksia.

Mainostulot eivät tavoitettani vie eteenpäin ja blogilla on taloudellisessa mielessä itselleni enemmän kuluja kuin tuloja. Tästä syystä jokainen mainoseuro on kiitoksen euro ja kumarran syvään nöyränä. Toivon, että sivuston sisällöstä on sinulle hyötyä ja apua, siksi on toivottavaa että adblockerit ja muut eivät olisi sivustoilla käytössä.

Kiitos

Meluzin