Viikkokatsaus 23/2021

Viikkokatsaus 23/2021

 

On jälleen aika uuden viikkokatsauksen ja nyt vuorossa viikkokatsaus 23/2021. Tämä viikko oli vuorostaan hiljaisempi, eli ei tullut avattua uusia swing treidauksia ja pysyvämpään salkkuun tuli hankittua yhtä tuttua osaketta lisää.Kirjoja sijoittamiseen meiltä ja muualta saa Adlibriksestä, edullisesti ja nopeasti toimitettuna.


 


Pitosalkku

 

Koska treidauksista ei ole tältä viikolta mitään kerrottavaa, niin käydään lävitse tällä viikolla ainoastaan pitosalkkuun tullut osake ja jätetään tarkempi katsaus ensi viikkoon jos silloin olisi enemmän kerrottavaa.Aloita lukeminen jo tänään, mutta tee se kuunnellen ja avaa asiakkuus täältä!


 


Starwood Property Trust

 

Tästä olen jo monta kertaa kirjoittanut aiemminkin, tämä on edelleen hintansa puolesta huokea ja osto ikkunassa. Itselleni tässä oli vielä oston vahvistuksena se, että tämä näyttäisi teknisessä mielessä olevan nousussa.

Osto 7.6.2021 hintaan $26,02 ja kappaleita 38.

Tunnusluvut tämän viikon jälkeen PE 13, PB 2 ja osinkotuotto 7 %.


Sijoittamiseen voin vilpittömästi suositella Nordnetin palvelua, olen itse käyttänyt tätä jo 15 vuotta ja olen ollut tähän tyytyväinen. Edulliset kustannukset, laaja ja Suomenkielinen palvelu on asioita joita itse arvostan.

 


 


Kuten alussa kerroin, niin kovin paljon ei tapahtunut viime viikolla ja tehdään siten, että ensi viikolle katsotaan vähän laajemmin tapahtumia lävitse.Paras lahja itselle tai toiselle on tieto, sen saa parhaiten kirjoista ja edullisesti kirjat saat Adlibriksestä.


 


Loppuun muistutus, niin yksikään artikkelissa mainittu osto tai myynti ei ole suositus. Toivottavaa on, että ennen omaa osto tai myynti toimeksiantoa teet omat lähtökohtaiset selvitykset. En vastaa muiden kuin omien sijoituksieni tuotoista ja tappioista, samaa toivon myös muilta. Tekemällä kuten minä, niin tulet onnistumaan ja epäonnistumaan tahdissani, mutta tässäkin tärkeintä on kuitenkin, että kummassakin tapauksessa sankari/syyllinen näihin löytyy ruudun sieltä puolen eikä tästä blogista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *