Rahavaaka suosituslista 1.8.2018

Rahavaaka suosituslista 1.8.2018

Suosittelen lukemaan alkuun termien takaa selostuksen täältä.

Vastuuvapautuslauseke, eli kyseiset suositukset eivät ole muuta kuin omia ajatuksia kyseistä osaketta kohtaan. Mikäli teet osto tai myyntejä näiden mukaan, niin tulet todennäköisesti onnistumaan ja epäonnistumaan kanssani samaan tahtiin. Suosituksia en anna sen takia, että manipuloisin kursseja tai haluaisin tarkoituksella ohjata ketään harhaan.

Omat suositukseni 1.8.2018

YritysSuositus
Neste OilMYY
NokiaOSTA
YITPIDÄ
UPMPIDÄ
NordeaOSTA
KeskoPIDÄ
Fortum OyPIDÄ
TeliaSoneraPIDÄ
OravaMYY
CramoOSTA
TietoOSTA
HkScanMYY
KemiraOSTA
MetsoMYY
FondiaMYY
RaisioPIDÄ
SRVMYY
TechnopolisOSTA
HoivatilatOSTA
FinnairOSTA

Kyseessä on ensimmäinen listaus ja omasta mielestäni omista salkuista antaisin kuudelle (6) MYY suosituksen, OSTA suosituksen antaisin kahdeksalle (8) ja PIDÄ suosituksen jälleen kuudelle (6) osakkeelle. Vaikka oma salkku ei tietysti ole mikään läpileikkaus Helsingin pörssistä, niin kyllä sieltä vielä löytää ostettavaa, mutta toisaalta osalla alkaa olla kurssi jo niin korkealla, että näiden painoarvoa on hyvä katsoa alaspäin.

Muutama räikeästi alihintainen osake: Cramo, Nokia ja Nordea. Näille ainakin itse odotan vielä isoa kurssinousua tulevaisuudessa.

Muutama räikeästi ylihintainen osake: Neste, HKScan ja Metso. Näiden osalta näkisin, että kurssi on reilusti yli yrityksen tuloskunnon. Nykyinen kurssitaso odotuttaisi reilua tulosparannusta, jotta tämä nykykurssi olisi perusteltu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *