Nokia osto salkku B 15.4.19

Nokia osto  salkku B

 

Tänään tuli tankattua pienestä alennuksesta Nokian osakkeita 200 kappaletta. Nokialla on vasta osinkoirtoamassa ja odottaisin, että seuraavassa osavuosikatsauksessakin alettaisiin hieman valottamaan tilannetta 5G verkkojen osalta.

Kilpailija Huawei on kohdannut omien verkkojen kanssa haasteita lähinnä siinä, etteivät länsimaat juurikaan uskalla hankkia heidän verkkojaan. Toisaalta tämä voi osua osaltaan myös Nokian nilkkaan, mutta ainakin toistaiseksi he ovat onnistuneet myös saavuttamaan joitakin sopimuksia myös Kiinasta.

Tunnusluvuiltaan Nokia ei ole erityisen edullinen ja P/E onkin lähellä 22, mutta P/B luku on kohtuullinen 1,8 ostohinnalla 5,02 € Nokia antaa osinkotuotoksi 3,98 %.

Katsotaan minkälainen tulosjulkistus ensimmäisessä kvartaalissa oikein tulee, yleensä tämä ensimmäinen on heikko, mutta toivottavasti siellä olisi jokunen positiivinen yllätys vaikka loppuvuoden näkymiin nähden. Toivottavaa on myös se, että näihin kahteen patenttioikeudenkäyntiin saadaan myös jotain valoa sekä siitä, että minkälaiset ovat vaikutukset Alcatel fuusion aikaan tapahtuneissa mokissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *