Myyntejä salkku A 4.6.2018

Myyntejä salkku A 4.6.2018

 

Neste

Neste on omassa arvioinnissa jo noussut oman tason yläpuolella ja reippaasti, joten tässä kuussa jatkoin Nesteen myyntiä pienissä erissä. Oma tavoitehinta Nesteelle on tällä hetkellä 56,20 €.

8 kpl ja 70,46 €

YIT

YIT on jatkanut omassa asettamassani tavoitehinnassa ja tästä syystä tein myynnin YIT:n osalta. YIT:n painoarvo on salkussa nyt sen verran matala, etten vähän aikaan tee ainakaan myyntejä YIT:n osalta koska myynti ei vastaa omaa minimimäärää 500 €. Oma tavoitehinta YIT:lle on 5,25 €, ostotaso on karkeasti 30 % alempana.

97 kpl ja 5,20 €

 

Fortum

Fortum on pysynyt omassa tavoitehinnassa, joten myin tätä hieman suunnitelman mukaisesti pois. Hyvä osingon maksaja, mutta uskon siihen, että osinko tulee tulevaisuudessa tippumaan. Oma tavoitehinta Fortumille on 19,82 €.

25 kpl ja 20,47 €

Orava

En jotenkaan jaksa uskoa Oravan kykyyn lähitulevaisuudessa tehdä tulosta, Investor House saattaa saada Oravan kurssin käännettyä positiivisempaan suuntaan, mutta itse vähensin omasta salkusta tämän painoarvon lähelle nollaa.

Oma tavoitehinta Oravalle on 2,25 €, johtuen siitä, ettei yritys tee tällä hetkellä tulosta. Taseessa on tietysti asuntovarallisuutta, mutta paljonko näitä on yliarvostettu?

97 kpl ja 5,20 €

Metso

Metso on ollut koko sijoittajanurani parhaimpia sijoituksia ja nyt tänään tuli osuus tiputettua ihan minimiin. Uskon isoimman talousnousun olevan jo takanapäin ja Metsonkin varautuvan seuraavaan taantumaan jolloin syklisten yhtiöiden kurssit sukeltavat kaikkein eniten.

Metso on kaikissa tunnusluvuissa jo kalliiksi hinnoiteltu, joten jään nyt istumaan minimipotin päälle ja odotan jos tilanne Metson osalta muuttuu. Uusi toimitusjohtaja on ainakin aloittamassa. Oma tavoitehinta Metsolle 19,58 €

17 kpl ja 30,21 €

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tervetuloa! Huomasin, että sinulla on Ad blocker päällä? Ymmärrän tämän hyvin, koska en itsekään pidä mainoksista. Blogille mainokset ovat kuitenkin elinehto, eli voisitko sen verran tukea sivustoa, että ottaisit Blockerin pois päältä? Kiitokset etukäteen.
Exit mobile version